Lahes sattuu 11.5. – Suomi Cupin IV turnaus

TSIKAKOJULISTE6

Lahti Roller Derby järjestää Suomi Cupin neljännen turnauksen lauantaina 11.5. Lahden Salpausselkähallissa teemalla “Lahes sattuu”. Tunnistat ehkä turnausjulisteesta lahtelaisia juttuja – D:n puuttuminen kaupungin nimestä, Chicago-elokuvaa julistetta muistuttavan ulkonäön ja Bay City Rollersien pelipaitojen värin. Lahti Roller Derby on ylpeä lahtelaisuudestaan!

“Lahes sattuu” on ensimmäinen koskaan Lahdessa järjestetty virallinen roller derby-tapahtuma, joka viedäänkin sitten samalla suoraan SM-tasolle. LRD on joutunut viemään aiemmat bouttinsa pelattavaksi muualle entisten Suurhallin ja Messuhallin remonttien vuoksi. Nyt kaikki on kuitenkin valmista, tilat ovat upeat ja uuden nimiset, ja odotamme paikalle satoja katsojia myös roller derby -vyöhykkeen ulkopuolelta. Lahden urheilukaupunkiasenne tarkoittaa sitä, että monet ovat kiinnostuneet kaikesta urheilusta lajista riippumatta!

Turnauksessa pelataan kaksi ottelua – ensin Turun Dirty River Roller Grrrls pelaa Kouvola Rock n Rollersia vastaan ja sitten Lahti Roller Derbyn Bay City Rollers pelaa Tampere Roller Derbyä vastaan. Aiemmin vuonna pelatuissa turnauksissa Tampere on hävinnyt sekä Kouvolalle että Helsinki Roller Derbylle, kun taas Lahti on voittanut Kouvolan ja hävinnyt Helsingille, joten emäntäjoukkueen peliin on ladattu paljon odotuksia etukäteen. Otteluista tulee varmasti tasaisia ja jännittäviä. Pelien jälkipuinnit käsitellään reiveissä vanhan kunnon tyyliin, eli kaupungin keskustassa Chicago Clubilla, Vesijärvenkatu 11.

Turnauksessa on myytävänä kaikkien osallistuvien joukkueiden fanituotteita, ja roller derby-varusteita paikalla myyvät Jam in the Box ja Gearcheck. Myös Lahen Elmu on mukana!

Toivotamme kaikki lämpimästi mukaan tekemään lahtelaista urheiluhistoriaa – tällä kertaa ilman suksia!

Lisätietoja info@lahtirollerderby.com. Facebook-tapahtuma löytyy tästä.

Jatkojen Facebook-tapahtuma.